Argentīna (Argentīna, Dienvidamerika, Pasaule, ) – Pārdots

, kopā 15 dienas, 6600€

Tāls ceļš – bet karstasinīgais tango, satriecošie dabas skati, mākslas darbi, dzīvespriecīgās krāsās rotātās ēkas, Buenosairesa, košie ledāji, milzu ūdenskritumi, augsti kalni, vīna lauki – tas viss ir Argentīnā. Ja vēlies aizceļot uz kādu temperamentīgu valsti, ļauties tās dažādības baudījumam, tad esi īstajā vietā. Argentīna ir viena no tām zemēm, kuru ir jāizjūt līdz kaulam, tās garšu nevar notvert, tā ir jāizbauda! Lēnām izbaudot ūdenskrituma šalkoņu pie glāzes vīna, notiesāt īstu steiku ar glāzi mendozas sarkanvīna, vienkāršo tango La Bokā… Gan šīs apskates vietas, gan vienkāršā sadzīve, kas risinās valsts pilsētu ielās ir Argentīnas patiesie vaibsti. Turīgo kvartāli mijas ar nabadzību, turpat vērojama krāšņa kultūras dzīve un baudāmi arī nepārspējami gastronomiskie brīnumi. Te būs iespēja būt vairākos gadalaikos – pavasaris Buenosairesā, vasara Iguasu un ziema ledājos… Un ticiet, Jūs gribēsiet atgriezties, jo pārāk liela ir zeme, lai to apskatītu vienā reizē visu… Kā jau spāniski runājošajās valstīs, mūs atkal sagaida neliela “manjana”, jo viņi nesteidzas… Vamos?

https://menessdiena.lv/lv/pielikumi/2023/11/IMG-20221127-WA0021-1200x630.webp

Cenā iekļauts:

  • Lidojums Rīga – Buenosairesa – Rīga (AirFrance ekonomiskā klase, 23kg nododamā bagāža, 8kg rokas bagāža)
  • Iekšējie pārlidojumi: Aeroparque – El Calafate, El Calafate – Aeroparque – Mendoza, Mendoza – Rosario – Iguasu, Iguasu – Aeroparque (nododamā bagāža 15kg un rokas bagāža 8kg)
  • Brauciens ar komfortablu autobusu (degvielas izmaksas, maksas ceļi, stāvvietas, ceļu nodokļi)
  • Dzīvošana 4* viesnīcās – 4N – Buenosairesā, 3N – Mendozā, 3N – Iguasu, 3N – El Calafatē, ar brokastīm divvietīgos nummuros (tūrista nodoklis viesnīcā)
  • Grupas vadītāja pakalpojumi
  • Ekskursijas pēc programmas ar vietējo gidu ekskursiju dienās un visas ieejas maksas, kas minētas programmā
  • Ceļojuma organizācija

Papildus izmaksas:

  • Personīgie izdevumi
  • Dzeramnauda šoferim
  • Ceļojuma apdrošināšana
  • Papildus ekskursijas pēc izvēles – Iguasu – izbrauciens ar laivu vai lidojums ar helikopteri

Ceļojuma attēlu galerija:

Tevi varētu interesēt viens ceļojums:

https://menessdiena.lv/lv/pielikumi/2024/02/vietnam-300x224.jpg

(Āzija, Pasaule, Vjetnama) – 14 dienas martā

Vjetnama ir aizraujoša valsts ceļošanai. Jūs gaida dzīvelīga ielu satiksme, tradicionāli  ēdieni un episkas ainavas. Vjetnama pārsteidz – kādam varbūt tas ir kūltūršoks, kā viss mijas, modernais ar  seno, netīrība ar bagātību, rīsa lauki un daudzie ūdeņi! Ļoti daudz kontrastu! Vēl viens lielisks iemesls apmeklēt…

Vai izvēlies ceļojumu ar brīvām vietām citos virzienos:

Austrija   Brazīlija   Bretaņa   Dienvidamerika   Dienvidtirole   Eiropa   Filipīnas   Francija   Galīcija   Grieķija   Horvātija   Itālija   Japāna   Korfu sala   Lielbritānija   Luāras ieleja   Maljorka   Melnkalne   Normandija   Nīderlande   Pasaule   Portugāle   Sicīlija   Spānija   Toskāna   Ungārija   Veneto   Vjetnama   Vācija   Āzija   Čehija   Īrija   Šampaņa   ŠveiceApskati visus aktuālos ceļojumus

© 2013-2024, SIA “Mēness diena”
Reģ.nr.: 40103739386 Juridiskā adrese: Aspazijas iela 4B, Priežciems, Babītes pagasts, Mārupes novads, LV-2107.
Banka: AS „CITADELE BANKA”, SWIFT: PARXLV22, konta nr.: LV88PARX0019276550001